Art & English

  • Tipus: Idiomes
  • Cursos: I3, I4, i I5
  • Núm. places: 8 (min) - 12 (max)
  • Durada: del 17 de setembre a final de curs
  • Horari: dilluns de 16.30h a 18h

Activitat vinculada a Petit Taché

Petit Taché és diversió amb molt d’art. Des de Petit Taché fomentem valors com la creativitat, el pensament creatiu, la imaginació, l’experimentació, la millora de la concentració i el treball en equip mitjançant projectes d’art.

Metodologia

Des de Petit Taché creiem que la millor manera d’endinsar-te, aprendre i estimar una llengua és de manera lúdica. Mitjançant l’experimentació i la vivència partint d’un vocabulari dirigit a l’aprenentatge de l’idioma anirem desenvolupant activitats artístiques per aconseguir-ho. Pintura, collage, esgrafiats, aquarel·les moltes tècniques d’art que motivin als més petits i petites, sempre amb l’idioma anglès com a fil conductor. A més de cançons, contes i jocs que els ajudin a deixar-se anar en un ambient relaxat. Barregem edats, perquè creiem en la capacitat d’aprendre natural per imitació i observació dels nens i nenes.

Objectius

L’objectiu del curs és conèixer l’idioma amb la riquesa i oportunitat  que ens aporta l’art, treballem perquè l’infant se senti segur per parlar i per equivocar-se. Fomentant la participació i potenciant la creativitat, compartint amb el grup i tenint en compte les necessitats grupals i individuals.

Continguts

Aprendrem vocabulari quotidià recolzant-nos en l’art, coneixerem els colors amb Miró, Matisse o Warhol, les formes geomètriques amb Josef Albers o Kandinsky. D’animals amb Louise Bourgeois, les parts del cos amb Picasso, i els aliments amb Arcimboldo. A més d’expressions del dia a dia, salutacions, acomiadaments, preguntes.

Enviarem a les famílies un programa del que es treballarà durant el curs i així les mares i pares tindran un fil per conversar amb els infants del vocabulari treballat a classe.

Preu

L’activitat té un primer pagament de 20€ en concepte de material.

Quota mensual: 24,15€ (setembre) / 48,30€ (octubre a juny)