Fem xarxa

Esbart<br />

L’Esbart Sant Cugat neix l’any 1975 amb un caràcter definit d’innovació en el món de la dansa catalana, sempre basant-se en la Cultura Popular i Tradicional del nostre país. Dins d’aquesta entitat, trobem “Andança” que és l’escola de dansa de l’Esbart Sant Cugat. Aquesta és l’encarregada de gestionar l’activitat extraescolar de dansa a molts dels centres on treballem.

Accés a l’Esbart Sant Cugat

Esbart<br />

El Club Handbol Sant Cugat, entitat esportiva sense ànim de lucre, s’encarrega de reforçar el coneixement, la promoció i la pràctica de l’handbol a Sant Cugat a tots els nivells, des de l’esport base, o escolar, fins a les competicions federatives catalanes i estatals dels equips sèniors. Ofereix l’extraescolar de mini handbol en alguns dels centres on Paidos és present i col·labora en la cogestió del campus d’handbol durant els casals.

Accés al Club Handbol Sant Cugat

Esbart<br />

El Club Voleibol Sant Cugat esdevé marc de referència en la pràctica esportiva d’aquest esport a Sant Cugat. Gràcies a l’acord al qual va arribar amb l’Ajuntament de Sant Cugat, el Club va passar a col·laborar amb l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom, per tal de generar una pedrera en les diverses escoles de la ciutat fins a arribar a tenir 10 equips escolars que fan de base pel Club. Així doncs, treballem conjuntament amb el CVSC per oferir els campus esportius de voleibol durant els casals.

Accés al Club Voleibol Sant Cugat

Esbart<br />

L’Olimpyc Floresta F.S. va ser fundat l’any 1978 per un grup de nens de l’escola de La Floresta. Al llarg de la seva història, i des de categories benjamins fins a sèniors, s’ha potenciat la participació del club en actes socials del municipi i s’ha continuat amb la filosofia de l’educació mitjançant l’esport. Aquesta entitat ofereix l’activitat extraescolar de Futbol Sala en alguns dels centres on Paidos és present.

Accés al Club Olimpyc La Floresta

Esbart<br />

Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat

El Club Gimnàstica Sant Cugat té com a objectiu fomentar el coneixement i la pràctica de la gimnàstica rítmica i estètica a la ciutat, així com la vessant competitiva d’aquest esport, i fer de “Sant Cugat” la ciutat de la Gimnàstica. Conjuntament amb aquesta entitat, Paidos desenvolupa l’activitat extraescolar de Gimnàstica Rítmica.

Accés al Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat

Esbart<br />

Patí Hoquei Club Sant Cugat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat va començar les seves activitats com a club l’any 1967, quan diversos equips van iniciar els seus entrenaments. La seva principal tasca és la d’oferir el millor equip tècnic i les millors condicions per a la pràctica de l’hoquei patins, per tal d’assolir la millor qualitat en la formació esportiva i el millor nivell en la competició. Conjuntament amb el PHCSC, Paidos ofereix l’activitat extraescolar de Patins en línia a diferents centres.

Accés al Patí Hoquei Club Sant Cugat

Esbart<br />

Club Karate Sant Cugat

El Club Karate Sant Cugat, és un escola de karate-do que es pot definir com un Club jove, proper i familiar, en el qual tenen cabuda practicants de totes les edats. Tots ells, a través d’aquest esport, treballen per millorar tècnicament i gaudir d’un bon condicionament físic. La mentalitat oberta i l’afany de modernitat no tan sols serveixen per a innovar i esdevenir capdavanters en l’àmbit docent i competitiu, sinó que també serveixen per a recordar i difondre els valors originals més profunds de les arts marcials, això és, el respecte, l’honestedat i la gentilesa. Aquesta entitat ofereix l’activitat extraescolar de Karate en alguns dels centres on Paidos és present.

Accés al Club Karate Sant Cugat

Esbart<br />

Unió Ciclista Sant Cugat

La Unió Ciclista Sant Cugat és un dels clubs més antics de la ciutat, amb més de 50 anys d’història. En l’actualitat són més de 270 socis agrupats en diferents seccions esportives ciclistes. Conjuntament amb la UCSC, Paidos ofereix l’activitat extraescolar de Ciclisme.

Accés a la Unió Ciclista Sant Cugat

Esbart<br />

Oficina Municipal d’Esports per a Tothom (OMET)

L’OMET és l’Oficina Municipal d’Esports per a Tothom de Sant Cugat del Vallès, gestionada per l’empresa de gestió esportiva Teampartners. Aquesta oficina depèn de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament. Va néixer fa més de 30 anys amb l’objectiu de cobrir les necessitats d’activitats físiques i recreatives de la ciutat. Amb l’OMET gestionem conjuntament tots els programes i serveis d’activitat física pels nens i nenes d’i3 a 6è a les escoles.

Accés a l’OMET

Esbart<br />

Pou d’Art

Pou d’Art és un centre d’art a Sant Cugat del Vallès que, amb el pas dels anys, ha esdevingut un espai de referència en l’ensenyament de les arts plàstiques. La seva pedagogia i propostes de treball són materialitzades en l’activitat extraescolar d’expressió plàstica que realitzem a diferents centres.

Accés a Pou d’Art

Esbart<br />

Learning S Cool

Learning S Cool és una empresa especialitzada en l’ensenyament de l’anglès com a llengua estrangera. El seu objectiu principal és fer de l’aprenentatge de l’anglès una experiència enriquidora i inoblidable pels alumnes. L’empresa neix l’any 2008 amb la intenció de donar una resposta de qualitat a la necessitat d’anglès extraescolar en centres d’educació infantil, primària i secundaria. Des de llavors, gestionen amb èxit l’ensenyament de l’anglès de diversos centres educatius. Així doncs, aquesta empresa també col·labora amb Paidos en l’organització de l’activitat extraescolar d’anglès.

Accés a Learning S Cool

Esbart<br />

Club Bellaterra

La primera entitat esportiva de Bellaterra, fundada el 1934 per la iniciativa i inquietud de diversos veïns per tenir un lloc on trobar-se, fer esport i passar una bona estona, viu una nova joventut. Sent fidels a aquells emocionants inicis, el Club Bellaterra, segueix i seguirà sent un punt de trobada, i ara més que mai, una referència per a la pràctica esportiva i saludable, ja que comptarà amb els recursos necessaris per esdevindre un espai dinàmic, actiu i accessible. Paidos col·labora amb el Club Bellaterra per poder oferir l’activitat de piscina a les escoles.

Accés a Club Bellaterra

Esbart<br />

Deutsche Akademie

Entitat encarregada d’organitzar cursos d’alemany concebuts per a nens a partir de 4 anys amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge de la llengua gràcies a un context d’immersió lingüística total, ensenyament personalitzat i activitats pedagògiques idònies que estimulen l’aprenentatge positiu en petits grups. L’enfocament creatiu i lúdic-pedagògic de les classes, i el fet que els docents siguin nadius llicenciats especialitzats, fa que els nens gaudeixin de l’aprenentatge de la llengua alemanya i desenvolupin aviat una gran comprensió auditiva i facilitat per pronunciar. Aquesta entitat és l’encarregada de gestionar, conjuntament amb Paidos, l’activitat extraescolar d’alemany.

Accés a Deutsche Akademie

Esbart<br />

Robotix

Robotix col·labora amb entitats i institucions per promoure la innovació, la creativitat i el talent entre els joves, amb l’objectiu de desenvolupar una societat més innovadora, creativa i emprenedora. Així doncs, potencia noves habilitats i competències mitjançant un model pedagògic consolidat i contrastat, ideat per “Lego Education”, que s’utilitza en països capdavanters en educació com Finlàndia, Suècia, Coreja o Japó. Fomentant en els participants el talent, la comunicació, l’esperit emprenedor i la curiositat per descobrir i aprendre. Conjuntament amb aquesta entitat, Paidos desenvolupa l’activitat extraescolar de robòtica.

Accés a Robotix

Esbart<br />

TBKids

Tbkids és un centre d’actividats extraescolars de tecnologia creativa per a nens/es i joves, amb un mètode innovador d’aprenentatge interactiu i dinàmic. Utilitza diferents plataformes tecnològiques per realitzar projectes amb base tecnològica des dels 4 anys. Conjuntament amb aquesta entitat, Paidos desenvolupa l’activitat extraescolar de robòtica.

Accés a TBKids

Esbart<br />

Ioga i Nens

Presents a més de 25 escoles i centres de Catalunya i Balears, Ioga i nens apropa el ioga per a nens i famílies a les escoles i diversos centres. Una oportunitat per a tenir eines per a gestionar les nostres emocions, aprendre a relaxar-nos i aprendre a parar i viure de forma més tranquil·la i conscient. Conjuntament amb Ioga i nens, Paidos ofereix l’activitat extraescolar de Ioga.

Accés a Iogai Nens

Esbart<br />

Explorium

eXplorium pretén fomentar el coneixement de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques (STEM) a través de l’educació en el lleure. Pretenen oferir un ampli ventall d’activitats formatives dirigides a totes les edats, per a infants, joves i adults i de temàtiques diverses d’acord amb les també diverses inquietuds de les persones participants. Amb aquest projecte el que es pretén és despertar l’interès entre els més joves pel coneixement científic a través de fenòmens de l’entorn quotidià i contribuir en la formació de futurs mestres i professors. Aconseguir que els nens i nenes se sentin partícips del seu aprenentatge i que s’enduguin a casa una bona experiència. Que els participants adquireixin habilitats i nocions científiques, desenvolupant un pensament sistemàtic, estructurat, lògic i formal. Conjuntament amb aquesta entitat, Paidos desenvolupa les activitats extraescolars de Tecnociència i Explorem.

Accés a Explorium

Esbart<br />

MaB Languages

MaB Languages dona resposta a la formació de llengües estrangeres a nens, joves i adults, d’una manera efectiva gràcies a l’experiència i formació del nostre equip. Treballen fent servir una metodologia activa i dinàmica, seguint un enfocament d’aprenentatge anomenat CLIL, en català, AICLE ( Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres). Aquesta escola d’idiomes ofereix les activitats extraescolars d’anglès i francès en alguns dels centres on Paidos és present.

Accés a MaB Languages

Esbart<br />

Easy Talk

Easy Talk té com a missió aconseguir que els alumnes gaudeixin de l’expereriència aprendre l’anglès, de forma que més que una necessitat sigui un plaer i ajudar-los a parlar-ho en el menor temps possible, per tal que la seva inversió de temps i diners sigui la menor possible. Conjuntament amb aquesta entitat, Paidos desenvolupa l’activitat extraescolar d’anglès.

Accés a Easy Talk

Esbart<br />

Tallers de Teatre Sílvia Servan

Tallers de Teatre Sílvia Servan (TTSS) és una escola amb més de 20 anys de trajectòria que ofereix classes a infants, joves i adults amb ganes d’expressar-se, aprendre i gaudir a través de les eines que ens aporta el teatre. Arrelats a Sant Cugat del Vallès, els TTSS duen a terme diferents projectes durant l’any: classes, monogràfics, casals d’estiu, colònies, estades juvenils i moltes activitats puntuals tot participant de les diferents propostes del municipi. Conjuntament amb Ioga i nens, Paidos ofereix l’activitat extraescolar de Teatre.

Accés a Tallers de Teatre Sílvia Servan

Esbart<br />

Complex Esportiu Valldoreix

El Complex Esportiu de Valldoreix és una forma de comunitat social que reuneix a persones i que es diferencia d’altres per la seva figura social. Aquesta diferenciació sorgeix a través del sentiment de pertinença i dels mecanismes de unió que es conformen. El Complex està carregat d’un conjunt de valors, d’una missió, d’ una història i tradició en comú, que s’evidencien, entre altres coses, en relats diaris. Involucra una comunitat de persones relacionades pels seus interessos, raons i emocions, és a dir, persones que destinen part de la seva vida a formar la organització i a col·laborar amb aquesta. A la vegada implica una cultura, un treball diari i unes rutines personals. Paidos col·labora amb el CE Valldoreix per poder oferir l’activitat de piscina a les escoles.

Accés a Complex Esportiu Valldoreix

Esbart<br />

L’Ortiga

L’Ortiga neix amb la voluntat de dinamitzar i difondre l’agricultura sostenible a l’entorn de Sant Cugat del Vallès i la Serra de Collserola. Són productors/es i fan agricultura ecològica a la finca de Can Monmany (Valldoreix), a les faldes de Collserola. Són una opció per aquelles persones que busquin consumir d’una altra manera: ecològic, de proximitat, de temporada i de pagès. Ofereixen recursos pràctics tant per començar un hortet com per a persones vinculades al món de l’agricultura. Proposen activitats a aquelles escoles que creuen que l’alimentació i l’agricultura són temàtiques transversals amb un gran potencial educatiu. Treballen a través de l’agricultura social per a què l’alimentació ecològica sigui una opció també per a persones en risc d’exclusió social. I sobretot, volen treballar per mantenir viva la cultura pagesa i treballar per a una alimentació sostenible a l’abast de tothom. L’Ortiga proveeix de productes ecològics i de proximitat els menjadors de Paidos.

Accés a L’Ortiga

Esbart<br />

Petit Taché

Petit Taché és diversió amb molt d’art. Des de Petit Taché fomentem valors com la creativitat, el pensament creatiu, la imaginació, l’experimentació, la millora de la concentració i el treball en equip mitjançant projectes d’art. Paidos col·labora amb Petit Taché per poder oferir l’activitat d’Art & English a les escoles.

Accés a Petit Taché

Esbart<br />

Helen Doron English

Helen Doron English és líder mundial en materials especialment dissenyats per a l’ensenyament d’anglès a nens. Especialitzats en grups petits, han desenvolupat la mateixa metodologia per adaptar-se a les exigències de l’ensenyament i els horaris escolars. Així doncs, aquesta empresa també col·labora amb Paidos en l’organització de l’activitat extraescolar d’anglès.

Accés a Helen Doron English

Esbart<br />

Digital Films

Digital Films és una productora audiovisual amb base a Barcelona especialitzada en l’educació en cinema i cultura visual. És un equip format en l’àmbit de les ciències socials i la comunicació audiovisual amb una llarga experiència en el sector de l’audiovisual i l’educació: elaboració de continguts educatius sobre cinema i arts visuals; producció i realització audiovisual; campanyes escolars de divulgació cinematogràfica; codirecció de festivals de cinema, Tallers de cinema i formacions, etc. Paidos col·labora amb Digital Films per poder oferir l’activitat de Cinema a les escoles.

Accés a Digital Films

Esbart<br />

IGNITE Serious Play

IGNITE Serious Play és un equip de professionals d’àmbit multidisciplinar, provinents principalment de l’àmbit de la direcció tecnològica multinacional i gerència educativa. Els apassionen les noves competències STEAM, la innovació educativa, així com el treball en xarxa europeu amb escoles de referència a nivell internacional. Conjuntament amb Ignite Serious Play, Paidos ofereix les activitats extraescolars de Tecnologies STEAM i Programació i Game Design.

Accés a IGNITE Serious Play

Esbart<br />

Associació L’Urpa

L’Urpa és una associació de persones apassionades de la natura. Són educadors ambientals i guies de natura. Ofereixen sortides interpretatives i activitats d’educació ambiental per a conèixer la biodiversitat dels nostres entorns naturals i urbans, amb la intenció de fer arribar la natura a tothom, com ara grups escolars, col·lectius vulnerables i públic en general. Conjuntament amb L’Urpa, Paidos ofereix l’extraescolar de Natura a l’Escola .

Accés a Associació L’Urpa

Esbart<br />

Ajuntament de Sant Cugat

L’Ajuntament de Sant Cugat és la institució local encarregada del govern i l’administració del terme municipal de Sant Cugat del Vallès. Des de Paidos hem desenvolupat i desenvolupem projectes conjuntament per oferir serveis al municipi.

Accés a Ajuntament de Sant Cugat

Esbart<br />

Sant Cugat Creix

Gairebé un miler d’esportistes en un projecte de cooperació de clubs de la ciutat. Aquesta entitat de Sant Cugat del Vallès agrupa diferents clubs esportius amb escoles i amb primers equips de diferents esports a les màximes categories nacionals (Div. Honor Rugbi, Super Lliga femenina de Volei i OkIliga femenina i Primera Div. d’Hoquei Patins), així com un programa formatiu global de Carta Ètica per a tota la comunitat esportiva. Amb un objectiu que pretén potenciar la formació de l’esportista i que l’acompanya des de la iniciació fins a l’alt nivell, SantCugatCreix presenta també un ambiciós projecte de cooperació entre el món de l’empresa i l’esport. Des de Paidos estem vinculats a la seva carta ètica i a futurs projectes.

Accés a Sant Cugat Creix

SEGUEIX-NOS!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai