Paidos + Fundesplai

Paidos va néixer del teixit associatiu local l’any 1998, amb la il·lusió i l’objectiu de desenvolupar projectes educatius. El 2016 va incorporar-se a la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai), per compartir sinergies i enfortir la proposta educativa que des del inici marca la seva acció.

Fundesplai és una entitat sense afany de lucre amb la missió educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

>> Clica aquí per saber més sobre Fundesplai (Fundació Catalana de l’Esplai).

Paidos+Fundesplai és el nostre projecte de lleure educatiu a les escoles de Sant Cugat del Vallès. Creiem en l’educació com a motor de canvi social, i en la passió i la implicació emocional com a premisses per intervenir i interactuar amb la mainada.

El nostre dia a dia ofereix una gestió integral, de proximitat, vinculada a l’entorn, amb valor afegit, personalitzada i amb una oferta de serveis de qualitat, tant en el lleure educatiu com en l’alimentació escolar.

Treballem amb i per a les escoles, les famílies i els infants donant suport en tot allò que se’ns sol·licita. La proximitat és la nostra manera de ser. Destinem tots els recursos a fer créixer i millorar la nostra intervenció, obrint la porta a totes aquelles iniciatives que vulguin fer camí amb nosaltres per tal de millorar la qualitat de vida dels infants.

SINERGIES AMB L’ENTORN

Creiem en la importància de conèixer, participar i identificar-se amb l’entorn. Hem creat un model que vol vincular els infants i les famílies amb el seu entorn mitjançant les activitats que fan. Creiem en el teixit associatiu com un motor de cohesió social, creixement personal i identificació. Des d’un principi hem contactat amb les entitats de Sant Cugat per compartir un projecte i fer-lo més fort i consistent, tot renunciant a la gestió directa de les activitats. Per això fem xarxa amb diverses entitats del territori.

ESCOLES DE SANT CUGAT ON ESTEM PRESENTS

Actualment desenvolupem projectes a les següents escoles de Sant Cugat del Vallès:

SEGUEIX-NOS!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai