Ciclisme

  • Tipus: Esport
  • Cursos: I3, I4, i I5
  • Núm. places: 8 (min) - 15 (max)
  • Durada: del 17 de setembre a final de curs
  • Horari: dijous de 16.30h a 18h

A l’extraescolar de ciclisme anirem combinant exercicis i jocs per aprendre a muntar amb bicicleta i treballar les diferents habilitats per millorar les tècniques de conducció sobre la bicicleta

Activitat vinculada a la Unió Ciclista Sant Cugat

La Unió Ciclista Sant Cugat és un dels clubs més antics de la ciutat, amb més de 50 anys d’història.

En l’actualitat som més de 400 socis i sòcies agrupats en diferents seccions esportives ciclistes. Però no en tenim prou i volem fer veure als nostres conciutadans i conciutadanes ciclistes i a tothom que la bicicleta ara més que mai és una de les millors respostes tant per a la salut personal com per al medi ambient.

Objectius

Com a Entitat Esportiva dedicada al ciclisme, el nostre principal objectiu és fomentar aquest esport entre els nostres nens, nenes i joves de Sant Cugat.

Tots sabem que anar en bici no és especialment difícil però sí que ho és, fer-ho amb estil i elegància, optimitzant l’esforç necessari per desplaçar-nos amb aquest gran invent que és la bicicleta.

En l’actualitat, en el nostre entorn la bici s’ha fet un lloc important en tots els usos que se li poden donar: esportiu, lleure, transport, turisme, etc.

És per això i molt més que volem oferir-vos la possibilitat de ser bons i bones ciclistes en tots els aspectes.

Continguts

La bicicleta és un vehicle que, des d’un prisma pedagògic, ens permet una multiplicitat de funcions. Sent de transport, benefici per la salut, com a educació física adquirint una amplia gamma d’habilitats motrius, conèixer i defensar l’entorn natural i per últim conèixer i aplicar les normes de circulació.

Preu

Quota mensual: 15,75€ (setembre) / 31,50€ (octubre a juny)